Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Η εταιρεία

Η EasySOS είναι ίσως η μόνη εταιρεία φορέσιμης τεχνολογίας (wearable technology) στην Ελλάδα, με δικό της τεχνικό τμήμα και δικούς της προγραμματιστές. Η εταιρεία δημιουργήθηκε από στελέχη με μακρά προϋπηρεσία στον τομέα της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και της Τεχνολογίας. Είναι μέλος του Διεθνούς Ναυτιλιακού Ομίλου STATUS MARITIME με διεθνή παρουσία και υποκαταστήματα σε 6 χώρες. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο των δορυφορικών επικοινωνιών καθώς και χρηματοπιστωτικών προϊόντων.

Η ΕasySOS ως πρωτοπόρα εταιρεία, κατασκευάζει εφαρμογές προστασίας για κορυφαίους φορείς στην Ελλάδα, στον τομέα των συναγερμών, των υπηρεσιών υγείας, της κινητής τηλεφωνίας , της τουριστικής αγοράς και των ασφαλιστικών προϊόντων.

Η EasySOS μετά από πολυετή έρευνα έχει κατοχυρώσει και προωθεί στην αγορά, το ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας της ζωής και της υγείας “JUST ALERT”, σε συνεργασία με το παλαιότερο και εγκυρότερο Κέντρο Λήψεως Σημάτων τον “Ελληνικό Κεντρικό Σταθμό-ΕΡΜΗΣ”. Επίσης προωθεί το εξελιγμένο σύστημα “SOS ALERT” που απευθύνεται σε Κέντρα επιχειρήσεων, λήψης σημάτων, επιτήρησης στόλου οχημάτων, οδικής ή ιατρικής βοήθειας κλπ.

Η EasySOS έχει αναπτύξει ενιαία Πλατφόρμα Διαχείρισης και Εντοπισμού έξυπνων συσκευών και τράκερς, η οποία μπορεί να διαχειρισθεί πληροφορίες από πληθώρα διαφορετικές συσκευές. (εντοπιστές αυτοκινήτου, μηχανών, κατοικιδίων, ποδηλάτων, σκαφών, και GPS ρολόγια ατομικής προστασίας ενηλίκων ή παιδιών.) Η διαδραστική πλατφόρμα της EASYSOS χρησιμοποιείται στο εξελιγμένο σύστημα Τηλεϊατρικής παρακολούθησης “E-pokratis” που παρέχει η “Telematic Medical Applications”.

Η EasySOS αναπτύσσεται πανελλαδικά μέσα από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων «EASYSPOT». Η εταιρεία προσκαλεί όλους τους φιλόδοξους επαγγελματίες να ενταχθούν στην οικογένεια της και να επωφεληθούν από την εμπορική διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πραγματικά έρχονται από το μέλλον.

Το πάθος για την καινοτομία και η ευρυματικότητα ήταν ο συνδετικός κρίκος, που ένωσε την ομάδα της EASYSOS.

Στόχος μας; Να θέσουμε την τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου. Αυτό είναι άλλωστε και το σύνθημά μας.

Το πάθος για την καινοτομία και η ευρυματικότητα ήταν ο συνδετικός κρίκος, που ένωσε την ομάδα της EASYSOS.

Στόχος μας; Να θέσουμε την τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου. Αυτό είναι άλλωστε και το σύνθημά μας.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και η ενδελεχής έρευνα των έμπειρων προγραμματιστών μας για την εύρεση χρήσιμων και πρακτικών εφαρμογών συνιστούν τη φόρμουλα της επιτυχίας. Συσκευές με ενσωματωμένες εφαρμογές, που κάνουν πραγματικότητα τη διασφάλιση της προστασίας των αγαπημένων σας προσώπων, αλλά και την αμεσότητα στην επικοινωνία ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις.