Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Λειτουργίες


ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ

Το Just Alert, χρησιμοποιώντας όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες (GPS – GSM – WiFi), επιλέγει κάθε φορά, ποιο είδος επικοινωνίας είναι καλύτερο, για να εντοπίσει τον χρήστη, να “κλειδώσει” την θέση του και να ειδοποιήσει αυτόματα τους συγγενείς , τον γιατρό ή την αστυνομία, ανάλογα της εντολής που δέχτηκε.


ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ

Το σύστημα είναι δημιουργημένο έτσι ώστε να μπορεί να το διαχειριστεί οποιοσδήποτε ανεξαρτήτως ηλικίας ,ικανότητα γνώσης ή γλώσσας . Βασίζεται στα χρώματα και στους ήχους γιατί έχει διεθνή χαρακτήρα


ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Το υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ-ΕΡΜΗΣ, με τους εξειδικευμένους συνεργάτες, είναι δίπλα στον χρήστη, από την πιο απλή έως την πιο δύσκολη επικοινωνία 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα.ΔΙΠΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Παθητική με σύστημα εξωτερικών εντολών και εντοπισμό ,ώστε να καλύπτει περιπτώσεις αδυναμίας επικοινωνίας του χρήστη.
Ενεργητική με εντολή του χρήστη και προσδιορισμό της ανάγκης του επείγοντος. Και όλα αυτά αυτόματα ανάλογα με ποια από τις τρεις επικοινωνίες GPS, GSM, WiFi, έχει καλύτερη πρόσβαση το Smart Watch.


ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΤΩΣΗΣ

Εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες στο σύστημά μας, δίνουμε την δυνατότητα στον χρήστη ,όταν πέφτει , να ειδοποιείται αυτόματα το κέντρο υποστήριξης.
Η ευαισθησία του αισθητήρα ρυθμίζεται , ανάλογα τον τρόπο ζωής του χρήστη


ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Δημιουργούμε μια ζώνη ασφαλείας γύρω από τον χρήστη , ώστε σε περίπτωση που βγαίνει από αυτήν ο χρήστης , αυτόματα το έξυπνο ρολόι ειδοποιεί το κέντρο μας να ενημερώσει τους συγγενείς του.


ALERT ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Αυτόματη ενημέρωση από την κάθε συσκευή, όταν η μπαταρία χρειάζεται φόρτιση, ώστε ενημερώνεται ο χρήστης να φορτίσει το κινητό του ή το smartwatch.