Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

JustAlert

Τέσσερα χρώματα ζωής, ένα έξυπνο ρολόι – τηλέφωνο και μια ελληνική παγκόσμια πατέντα, ήρθαν για να σώσουν την ζωή των αγαπημένων σας προσώπων και την δική σας, από ξαφνικά προβλήματα υγείας, εξαφάνισης και εγκληματικές ενέργειες που μπορεί να γίνουν σε βάρος τόσο δικό σας, όσο και των αγαπημένων σας προσώπων

Η EasySOS ΕΠΕ, με παρακαταθήκη την γνώση των ειδικών της και την πολυετή εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής και των εφαρμογών, φέρνει στο κοινό το Just Alert, ένα προϊόν που παρέχει ασφάλεια και αμεσότητα σε πολλές περιπτώσεις κινδύνου, υγείας, ή εγκληματικής ενέργειας κατά των ανθρώπων, με ταυτόχρονο εντοπισμό του ακριβούς σημείου που βρίσκεται ο χρήστης.

Περιγραφή - 4 ΧΡΩΜΑΤΑ ΖΩΗΣ

Η εφεύρεση που απλοποιεί την ειδοποίηση και σώζει ζωές

Διεθνείς έρευνες δείχνουν ότι ένας άνθρωπος που έχει ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας ή ασφάλειας κατά της ζωής του το πρώτο λεπτό είναι καθοριστικό για αυτόν.

Έτσι λοιπόν σχεδιάσαμε ένα προϊόν που σώζει ζωές.

Με μία κίνηση ο χρήστης επιλέγει από τα 4 χρώματα με τον αντίστοιχο ήχο που παράγουν:

  • Κόκκινο – υγεία

Θέση στο ρολόι πάνω αριστερά – ήχος σειρήνας αστυνομίας

Τι ενέργειες γίνονται αυτόματα

Το κέντρο τηλεφωνεί στο ρολόι

Το κέντρο τηλεφωνεί στο ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Το κέντρο τηλεφωνεί στους ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

  • Πράσινο - επικοινωνία

Θέση στο ρολόι πάνω δεξιά – ήχος κλασικού τηλεφώνου

Τι ενέργειες γίνονται αυτόματα

Το κέντρο τηλεφωνεί στους ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ να τηλεφωνήσουν στο ρολόι

  • Μπλεκαθορισμός ζωνών

Θέση στο ρολόι κάτω αριστερά – ήχος κουδουνιού σπιτιού

Τι ενέργειες γίνονται αυτόματα

Το κέντρο τηλεφωνεί στο ρολόι γιατί αυτό σημαίνει ότι ο συνοδός του πελάτη, φεύγει από το σπίτι εν γνώση τους. Καθορισμός ζωνών ασφαλείας

  • Μαύρο - εγκληματική ενέργεια

Θέση στο ρολόι κάτω δεξιά – ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – δεν κάνει ήχο (δόνηση)

Τι ενέργειες γίνονται αυτόματα

Το κέντρο τηλεφωνεί στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Το κέντρο τηλεφωνεί στους ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ


ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ «ΕΛ.ΚΕ.Σ.»


Το παλαιότερο και εγκυρότερο Κέντρο Λήψης Σημάτων στην Ελλάδα, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ – ΕΡΜΗΣ, εγγυάται την έγκαιρη και άμεση εξυπηρετηση των συνδρομητών του JUST ALERT σε κάθε περίπτωση κινδύνουκαι απειλής κατά της ζωής και της υγείας.


 ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

Οι κύριες ομάδες πολιτών που έχουν απολύτως απαραίτητη ανάγκη του Just Alert είναι:

✓   Πολίτες με προβλήματα Αλτσχάϊμερ ή άνοια

✓    Ασθενείς με επιληψία

✓    Πολίτες με αλλεργίες

✓    Εγκυμονούσες

✓    Πολίτες με προβλήματα όρασης , ακοής ή ομιλίας

✓    Ηλικιωμένοι άνθρωποι

✓    Πολίτες με προβλήματα διαβήτη κλπ.


Τέσσερα χρώματα ζωής, ένα έξυπνο ρολόι – τηλέφωνο και μια ελληνική παγκόσμια πατέντα, ήρθαν για να σώσουν την ζωή των αγαπημένων σας προσώπων και την δική σας, από ξαφνικά προβλήματα υγείας, εξαφάνισης και εγκληματικές ενέργειες που μπορεί να γίνουν σε βάρος τόσο δικό σας, όσο και των αγαπημένων σας προσώπων

Η EasySOS ΕΠΕ, με παρακαταθήκη την γνώση των ειδικών της και την πολυετή εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής και των εφαρμογών, φέρνει στο κοινό το Just Alert, ένα προϊόν που παρέχει ασφάλεια και αμεσότητα σε πολλές περιπτώσεις κινδύνου, υγείας, ή εγκληματικής ενέργειας κατά των ανθρώπων, με ταυτόχρονο εντοπισμό του ακριβούς σημείου που βρίσκεται ο χρήστης.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ-ΕΡΜΗΣ, με τους εξειδικευμένους συνεργάτες, είναι δίπλα στον χρήστη, από την πιο απλή έως την πιο δύσκολη επικοινωνία 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα.ΔΙΠΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Παθητική με σύστημα εξωτερικών εντολών και εντοπισμό ,ώστε να καλύπτει περιπτώσεις αδυναμίας επικοινωνίας του χρήστη.
Ενεργητική με εντολή του χρήστη και προσδιορισμό της ανάγκης του επείγοντος. Και όλα αυτά αυτόματα ανάλογα με ποια από τις τρεις επικοινωνίες GPS, GSM, WiFi, έχει καλύτερη πρόσβαση το Smart Watch.


ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΤΩΣΗΣ

Εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες στο σύστημά μας, δίνουμε την δυνατότητα στον χρήστη ,όταν πέφτει , να ειδοποιείται αυτόματα το κέντρο υποστήριξης.
Η ευαισθησία του αισθητήρα ρυθμίζεται , ανάλογα τον τρόπο ζωής του χρήστη


ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Δημιουργούμε μια ζώνη ασφαλείας γύρω από τον χρήστη , ώστε σε περίπτωση που βγαίνει από αυτήν ο χρήστης , αυτόματα το έξυπνο ρολόι ειδοποιεί το κέντρο μας να ενημερώσει τους συγγενείς του.


ALERT ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Αυτόματη ενημέρωση από την κάθε συσκευή, όταν η μπαταρία χρειάζεται φόρτιση, ώστε ενημερώνεται ο χρήστης να φορτίσει το κινητό του ή το smartwatch.